Binnenkort verwachten wij jouw deelname aan onze ‘Grandmother’ (Jurema) ceremonie. Wij hopen dat het goed gaat met je en dat je je net als wij verheugen op de ceremonie dag.

Graag vragen we je onderstaande info zorgvuldig door te lezen zodat je goed bent voorbereid.

Praktische info:

Het adres waar de ceremonie plaats vindt: 

Batterijstraat 23 B, Lithoijen

Let op: het is niet bij 23 A waar de galerie gevestigd is

De aanvang is tussen 13:00-13:30 – De ceremonie start rond 14:00 uur. 

Graag niet eerder arriveren i.v.m. voorbereidingen van begeleiders; de deur zal voor 13:00 nog gesloten zijn.

Het is ten zeerste aan te raden na 10:00 ’s ochtends niks meer te eten. We raden aan voor die tijd wel gewoon te ontbijten.  Niks eten raden we af, dit omdat het de stofwisseling stil kan leggen en de ‘reis’ fysiek zwaarder kan maken.

De volgende dag zal er ontbijt zijn vanaf 08:30 uur. Tussen 09:30-10:00 houden we een sharing om onze ervaringen te delen, hierna (rond 10:00) is iedereen vrij om zijn of haar reis weer naar huis te vervolgen.

Parkeren kan aan het einde van het terrein, zie ‘P’ bordjes. Volg de borden van ‘The Sweet Spot’ naar de ceremonie ruimte                     

Mocht je met OV reizen, de dichtstbijzijnde bushalte is ‘Lithoijen kerk’.

Binnenkomst

Bij binnenkomst staan de begeleiders klaar je in ontvangst te nemen. Soms kan het in het begin even wat chaotisch zijn, als alle mensen tegelijk arriveren. Voel je vrij om te kijken waar je je prettig voelt; in de keuken of in de ceremonieruimte.

Als iedereen gearriveerd is zullen we met iedereen een korte 1 op 1 intake houden en een kleine wandeling maken buiten om even te ‘landen’ en tot rust te komen.

Wat mee te nemen:

het resterende bedrag in cash (graag gepast, in een envelop waar je naam op staat)

Mocht je niet meer weten welk bedrag het is kijk dan even in de mail van inschrijving

– hoofdkussen(s)

– dekbed of warme deken (deze gebruik je ook om onder te slapen)

– bidon/ fles

– handdoek

– extra kleding/ kleding voor de nacht

Let op: zorg dat je niets vergeet, wij hebben niets om uit te lenen

Eventueel meenemen: oordopjes voor tijdens het slapen, een voorwerp wat voor jou van speciale waarde is (bijv. een steen/ foto), een notitieblok , evt. een muziekinstrument, oogmasker. Zwemkleding voor als je ’s ochtends wilt zwemmen in de zwemvijver.

Niet meenemen:

Grote koffers, deze zijn lastig te verplaatsen over onze grindpaden en er is onvoldoende ruimte om deze te bergen. Gebruik liever een weekendtas o.i.d. om je spullen in te vervoeren.

Slapen

Slapen vindt plaats in de ceremonieruimte. Op de parkeerplaats is eventueel ook genoeg plek voor campers.

Kledingadvies: comfortabele warme kleding, natuurlijke stoffen en meerdere lagen. Sommige mensen zijn gewend om vanuit andere settings witte kleding te dragen, van ons hoeft dat zeker niet tenzij je dat zelf graag wilt.

Comfortabele schoenen, warme sokken/ sloffen. Regenlaarzen zijn geen overbodige luxe als je ons terrein verder wilt verkennen.

 

Maaltijden zijn inclusief; dit bestaat uit brood, soep en fruit. Mocht je écht een grote eter zijn en graag in de latere uren snacken, raden we je aan zelf iets extra’s mee te nemen. (graag iets wat in lijn is met het dieet)

’s Ochtends is er een eenvoudig ontbijt die bestaat uit brood, divers beleg, eieren. Mocht je liever geen brood eten raden wij je aan zelf zorg te dragen voor je ontbijt.

Verder vertrouwen we erop dat je op de hoogte bent van de ziekten/ aandoeningen die een risico vormen tijdens het gebruik van Jurema. Deze kan je op onze website: Gezondheid & Dieet ⋆ Divine Plant Medicijn ceremonies (divine-healing.nl)

Info set en setting Jurema ceremonie

Er zijn een aantal punten waarop we je vragen te letten:  

  • Respecteer het altaar en de instrumenten. Als je iets wilt uitproberen vraag het dan eerst aan één van de begeleiders.
  • We vragen je de plek van de begeleiders vrij te houden.
  • Voordat de ceremonie begint vragen we de ceremonieruimte in rust te betreden en deze te behouden. 
  • Zolang je onder invloed bent is het niet toegestaan om naar buiten te gaan
  • Gebruik van mobiele telefoons is niet toegestaan tijdens de ceremonie. Ook zijn mobiele telefoons niet toegestaan in de ceremonieruimte. (ook niet voor- en na een ceremonie)
  • Gebruik van Santa Maria (marihuana) is niet toegestaan tijdens de ceremonie
  • Slapen vindt plaats in de ceremonieruimte.
  • Uit veiligheidsredenen schenken wij geen thee tijdens de Jurema ceremonie aan ‘reizigers’ in de ceremonie ruimte
  • Graag de ruimte met respect behandelen en netjes achter laten. Voor in de keuken; wat je niet meer gebruikt: zet het even in de vaatwasser…dat waarderen wij heel erg!

Tijdens de opening van de ceremonie vragen we je intentie uit te spreken. 

Wij staan voor je klaar en we zullen ons uiterste best doen om te zorgen dat je verblijf comfortabel zal zijn bij ons.

Een aanrader is om ook om onze FAQ te lezen (door hier te klikken) voor nog meer info.

Wij kijken er naar uit je (weer) te ontmoeten en zijn vereerd dat je een plantmedicijn ceremonie komt doen bij DiVine. Het zal een mooie, heilzame en waardevolle ervaring voor je worden. Graag tot snel!

Hartelijke groeten,

Nadesha & team