• DiVine team, Nadesha, Michel, bertus bedankt !!  Jullie vormen met z’n drieën een waar dreamteam, deskundig, alles behalve zweverig en zonder poespas! Jullie leveren allemaal een mooie bijdrage aan de ceremonie, ieder op jullie eigen manier en samen is dat perfect in balans. Ook met jullie humor weten jullie altijd een hele relaxte vibe te creëeren. Niet te vergeten, de muziek is altijd fantastisch en het eten super.
 • Beste Nadesha, Michel. Vanuit het diepste van mijn hart wil ik jullie bedanken voor de mooie truffel ceremonie afgelopen donderdag! Heel erg fijn dat ik dit in privé setting heb mogen beleven. Wat een intense maar bevrijdende ervaring, ik heb nu veel meer rust.. ik voel me een nieuw mens! Veel dank voor jullie warmte en fijne begeleiding.
 • Thank you again for the experience, your professional guidance. I truly feel healed even though it was a hard process, which I also expected. Really life changing and spiritual!
 • Wat heb ik een bijzonder weekend achter de rug bij DiVine. San Pedro is een enorme hartopener en heelt op diep niveau. Het is heel mooi hoe jullie de ruimte weten te creëren en de mensen de rust geven in hun proces en dat jullie iedereen veilig laten voelen. Jullie insteek om de mensen zichzelf te laten helen waardeer ik enorm. Naast dat ik het als zeer helend heb ervaren was de ceremonie ook enorm gezellig..! Tot de volgende keer
 • Dankjewel Nadesha en team voor een wederom prachtige ceremonie. Jullie laten iedereen meteen thuis voelen en weten altijd een verpletterende ceremonie neer te zetten. Bedankt voor jullie puurheid, warmte en humor.
 • Een prachtige 1 op 1 sessie ondergaan met het medicijn Huachuma en Nadesha als begeleidster. Het was fijn om het op deze manier te ervaren, om de gerichte aandacht te krijgen die nodig was. Tijdens de sessie heeft Nadesha ook veel gewerkt met ademcoaching en hape wat enorm waardevol was en me hielp door blokkades heen te breken. Huachuma is een heel mooi, vergevingsgezind maar sterk medicijn. Het heeft me geholpen meer inzicht in mijn gedrag te geven en wat voor effect dat heeft op de buitenwereld. Nu een aantal dagen na de sessie voel ik de kracht van het medicijn nog steeds, ik voel me een energieker en blijer mens.
 • Wauw! wat heb ik gisteren genoten van jullie ambiance en nog steeds aan het nagenieten. Ik voelde de aanwezigheid en de juiste energie van jullie drieën heel sterk. Wie maakt bij jullie het drankje? complimenten aan de chef. Geweldig dat jullie toch nog een plekje voor me hebben kunnen creëren, ik had dit echt nodig. Nogmaals bedankt en heel graag tot gauw.
 • Pieter

  Vrij onbevangen op weg naar mijn eerste Ayahuasca ervaring. Buiten sneed de oostenwind door al je kleren. De binnenkomst bij Divine was daardoor misschien nog wel warmer dan bedacht van tevoren. Een knetterend haardvuur , heerlijke gemberthee  en een bont gezelschap  dichtbij het vuur, zorgden voor een knusse setting.

  Nadat we de Ayahuasca gedronken hadden kon de reis beginnen. Felle kleuren en beelden flitsten voorbij. Op de meest gekke vragen, al speelden deze jaren geleden kwamen direct antwoorden. En vaak verrassend simpel! Het verwerken van de blokkades ging bij mij gepaard met buikkrampen. Wanneer er een blokkade verwerkt was leek je de spanning uit je lichaam te kunnen blazen……. En zo ging dat een keer of 15 , om uiteindelijk tot rust de komen en nog enkele uren met een extreme intensiteit van de muziek te kunnen genieten. Alles begeleid met een geweldige playlist. Ayahuasca, voor mij een onvergetelijke ervaring die mij duidelijk heeft gemaakt dat wij mensen zelf veel meer mogelijkheden hebben dan we denken. Een reis die mijn kijk op de wereld weer heeft verruimd. Dankjewel Nadesha en team! Jullie liefdevolle begeleiding maakt de reis net dat stukje méér bijzonder!

  Pieter
 • Anna
  Voor mij is ayahuasca een bijzondere ervaring geweest. De eerste dag was ontzettend zwaar, omdat ik voor mijn gevoel tegen veel 'demonen' moest vechten en het voelde alsof ik al mijn nare ervaringen in één keer ervoer. Ik had het gevoel dat ik geestelijk werd gemarteld en het niet meer aan kon. Ik vond het zo zwaar, dat ik wilde stoppen, maar dat kan natuurlijk niet. Dankzij de begeleiding van Mark en Nadesh, en de fijne muzikale begeleiding (playlist én live), kon ik me uiteindelijk toch overgeven aan ayahuasca, de ervaringen over me heen laten komen, doorzetten en het proces z'n gang laten gaan. Gelukkig heb ik tijdens deze ceremonie ook veel bijzondere en positieve ervaringen mogen hebben, zoals mijn oma die als een engel uit de hemelen naast me neerdaalde, me liefdevol in haar schoot nam en over mijn hoofd streelde. Richting het einde van de ceremonie - die voor mij zo'n 8 uur lang duurde - voelde ik me ook erg opgelucht, alsof ik niet meer hoefde te vechten en de nare ervaringen uit mijn leven nu écht achter me kon laten. Ik kon nu lachen, vrolijk zijn, meezingen en tot rust komen.
  Tijdens de tweede ceremonie (de volgende dag) reisde ik vooral door mijn vorige levens en kreeg ik inzicht in de redenen voor mijn lot in dit leven. Dat waren in het begin vooral vervelende ervaringen, maar al snel kwamen er ook veel mooie ervaringen en heb ik me meer dan de helft van de ceremonie - dit keer voor mij in totaal 12 uur lang - heel open, liefdevol, vrolijk en blij gevoeld. Ayahuasca heeft mij laten zien wat mijn verleden is, wat de effecten daarvan zijn geweest op mijn heden en waar ik in de toekomst kan zijn. Een wereld ging voor mij open, alsof het een andere dimensie is waar ik ook kan zijn en tijdens de tweede ceremonie kwam ook een heel actieplan tot me, alsof mij de handvatten werden aangereikt om meer positiviteit en energie uit mijn leven te halen, om uiteindelijk in die dimensie te komen. Nu begrijp ik waarom een vriendin, die psycholoog is, (op basis van haar eigen ervaring) tegen mij zei dat één ayahuasca-ceremonie te vergelijken is met twee jaar therapie. Ik heb zelf twee jaar hulp gehad van een psychotherapeut en op basis van mijn beide ervaringen (twee jaar therapie in het verleden en twee ayahuasca-ceremonies nu) kan ik zeggen dat ze daar gelijk in heeft.
  Ik ga de komende tijd flink aan de slag met de inzichten die ayahuasca mij heeft gegeven en ben ervan overtuigd dat deze mij verder zullen helpen in mijn persoonlijke ontwikkeling.
  Anna
 • Ray
  Vandaag een privé psilocybine sessie gehad. Het drankje heeft mij voor 6 uur uit deze wereld naar de andere gebracht en deze laten ervaren. Ik heb mezelf (ik) gezien met de fysieke ik tegenover elkaar. Dan zie je dat wat je fysieke hersenen kennen maar een fractie van dat is wat de universele (ik) allemaal is. Deze sessie heeft mijn dromen een betekenis gegeven, wat voorheen alleen maar dromen waren. Naast dit heb ik veel meer mogen ervaren waar ik niet met woorden kan uitleggen. Zodra je er een betekenis of woord aan hecht is het niet meer wat het is/was. Dank je wel Divine.  
  Ray
 • Makan
  Voor mij was het mijn eerste ayahuasca ervaring en hoewel ik me best goed had ingelezen van tevoren was ik behoorlijk nerveus. Na mijn inschrijving per mail kreeg ik direct informatie toegestuurd over voorbereidingen die ik zelf kon doen in de weken voorafgaand aan de ceremonie en een gezondheidsvragenlijst die ik moest invullen en opsturen. Ik had gekozen voor een groeps sessie met een overnachting. Op de dag zelf werd ik heel vriendelijk en hartelijk ontvangen in een mooie landelijke omgeving. Ik kreeg een kop thee en na een uurtje kregen we een uitgebreide uitleg over hoe de sessie eruit zou gaan zien, wat we konden verwachten en wat huisregels. Mijn Ayahuasca reis was bijzonder/bizar/prachtig. Ik weet niet zo goed welk woord ik er het beste voor kan gebruiken. Het was voor mij persoonlijk enorm verlichtend en life changing. Ik zal niet teveel op mijn persoonlijke reis ingaan aangezien dat voor iedereen anders is maar deze ervaring zal mij voor de rest van mijn leven bij blijven. Na de ceremonie kregen we heerlijk eten en werd er voor wie dat wilde nagepraat. De volgende ochtend na het ontbijt was er nog een korte evaluatie met de hele groep en rond de middag gingen we weer naar huis. Ik ben Nadesha en Michel ontzettend dankbaar voor deze mooie herinnering en ik zou ze aan iedereen aanbevelen. Sterker nog, dat heb ik al gedaan omdat ik weet dat je in goede handen bent bij ze en ik deze ervaring aan iedereen gun. Ik voel zelf voorlopig niet de behoefte om het weer te doen. Ik ben sinds de Ayahuasca van mijn depressie af, wat met psychotherapie niet gelukt was. Maar mocht ik het ooit weer willen doen dan ga ik zeker weer naar Divine. Ik ben jullie en Ayahuasca eeuwig dankbaar.
  Makan
 • Anoniem
  Omdat ik nogal gevoelig ben voor energieën van anderen (hsp) heb ik laatst twee privé sessies (1 op 1) gehad met DiVine bij mij thuis. Ik lijd aan PTSS en heb dankzij Ayahuasca een aantal heftige trauma's los kunnen laten.... Het was 'hard werken' aan mezelf, maar uiteindelijk ook een van de mooiste ervaringen die ik mee heb mogen maken in mijn leven.  Het is fijn om te weten dat ik na de sessie niet aan mijn lot overgelaten wordt en de begeleiding geeft mij extra ondersteuning in dit proces. Ik ben Ayahuasca ontzettend dankbaar, voel mij stukken lichter en heb goede hoop voor de toekomst.
  Anoniem
 • Tara
  Het is nu twee weken geleden dat Nadesha en team bij ons thuis zijn geweest om een ceremonie plaats te laten vinden. Ik had al elders ervaring met ayahuasca, maar een sessie met vrienden op eigen locatie leek ons heel bijzonder om een keer mee te maken. Heel vertrouwd en intiem. Voor de begeleiding van DiVine is niets te gek. We kijken al uit naar een volgende keer. Team, nogmaals heel erg bedankt!!
  Tara
 • Fred
  Ik kamp al jaren met depressieve klachten en angststoornissen. Aangezien ik geen uitweg weer zag heb ik besloten om deel te nemen aan een Ayahuasca sessie bij Divine. Eerlijk gezegd was ik heel erg zenuwachtig om ayahuasca te drinken maar de liefdevolle en geduldige begeleiding hebben mij er doorheen geholpen. Mijn eerste ervaring heeft mijn leven meteen veranderd. Ik heb in de eerste sessie veel mogen verwerken en mooie inzichten gehad die er voor gezorgd hebben dat ik weer meer vanuit mijn hart ben gaan leven. Binnenkort zal ik voor een tweede sessie verschijnen.
  Fred
 • Anoniem
  Ik had me geen betere eerste ervaring met ayahuasca kunnen voorstellen. Zeer toegankelijk. Een fijne, sfeervolle setting met professionele begeleiding (en lekker eten! ;) ). Michel en Nadesha, bedankt voor alle goede zorgen en jullie warmte. Graag tot snel!
  Anoniem
 • Nicky
  Twee keer heb ik een sessie mogen meemaken bij Divine en heb ik een prachtige reis naar mijn onderbewuste gemaakt. Het waren beide twee mooie reizen met ook heftige momenten, maar die momenten hebben mij inzichten gegeven waar ik de rest van mijn leven wat mee kan. Het heeft mij in laten zien dat ik bepaalde dingen moet loslaten. De begeleiding van Divine is daar heel sterk in. Ze ondersteunen je echt op de momenten dat je het nodig hebt, maar gaan uit van een visie dat je het vooral uit jezelf kunt halen. Daardoor ontwikkel je juist meer zelfliefde wat ontzettend belangrijk is ook in je proces na de ayahuasca om je inzichten om te zetten in acties. Want je gunt jezelf uiteindelijk ook het beste, net als de mensen om je heen. En als je liefde voor jezelf hebt, kun je pas echt liefde aan anderen geven. Ik heb eerder op een andere locatie ayahuasca sessies gedaan die ook heel zin vol waren, maar de ambiance was daar totaal anders waardoor ik die zelfliefde minder ervaren heb. De ambiance is heel belangrijk voor een ayahuasca sessie en de begeleiding bij Divine geeft je een warm gevoel zonder dat het opgedrongen voelt. Het eten is allemaal supervers en goed verzorgd en sluit helemaal aan bij het gezonde wat bij de ayahuasca voor- en nazorg aansluit. Ik pluk na een aantal maanden na de laatste sessie nog steeds de vruchten van de sessies die ik gedaan heb en sluit niet uit dat ik in de toekomst nog een sessie zal doen als met prangende vraagstukken loop. Het is lifechanging en ik raad het iedereen aan die ook met levensvragen loopt of wie nieuwsgierig is naar wat je onderbewuste jou duidelijk kan maken.
  Nicky
 • Bridgie
  Mijn eerste reis was een bijzondere ervaring. De professionele en liefdevolle begeleiders hebben me door mijn moeilijkste momenten heen geholpen. Na de ceremonie stond er voor iedereen heerlijk en gezond eten klaar en was er voldoende gelegenheid om te praten over de ervaringen, voor degenen die daar behoefte aan hadden. Het was vooral: niets moet en alles mag. Ik kan iedereen aanraden om bij DiVine aan een ceremonie deel te nemen.
  Bridgie

Wil je ons helpen (en ook een ander) door je ervaring op onze website te delen? Stuur ons dan een berichtje door Hier te klikken.

Deel je liever je ervaring op Facebook? Klik dan Hier