Wegens zwangerschapsverlof zijn wij afwezig t/m mei 2022. Tot die tijd zullen er geen groepsceremonies zijn. Op email zullen wij slechts 1x per week reageren.

In april 2022 zal nieuwe data op de website verschijnen wanneer de ceremonies plaats zullen vinden. Vind je het fijn om hierover op de hoogte te worden gehouden laat het dan weten via de Contact pagina om als eerste deze data via de mail toegestuurd te krijgen.

– Nieuwe locatie –

In 2022 worden onze ceremonies gehouden op onze eigen locatie, deze bevindt zich landelijk gelegen in de buurt van Oss, Noord-Brabant. Wij gaan hier werken met kleinere groepen (8-10 deelnemers), deze locatie is prachtig gelegen en biedt veel rust en privacy. Wij kijken er naar uit je op onze nieuwe locatie te verwelkomen. Meer info volgt op de website.

Reserveren

Wat mooi dat je je wilt je aanmelden voor één van onze ceremonies.

Voordat we een plekje voor je kunnen reserveren hebben we eerst wat gegevens van je nodig. Vul het intake-formulier met aandacht in en klik vervolgens op verzenden. Mochten wij n.a.v. het ingevulde formulier nog wat vragen hebben nemen wij contact met je op.

Een intake is bedoeld om de veiligheid van een ceremonie te garanderen en om je zo goed mogelijk te kunnen begeleiden. Het is aan te raden om eerst onze pagina ‘Gezondheid en dieet’ goed door te lezen om zeker te weten of het veilig en geschikt (ivm medicatie) deel te nemen aan een plantmedicijn ceremonie.

Je ontvangt na een check van de vragenlijst binnen 48 uur een bevestigingsmail. In de bevestigingsmail staan tevens de betalingsinstructies  en alle overige gegevens. Heb je geen bevestiging ontvangen binnen 48 uur, laat het ons dan weten. Het komt wel eens voor dat het formulier niet verzonden wordt.

Annuleringsvoorwaarden 

Bij het annuleren van een boeking tot twee weken voor de ceremonie zijn wij helaas genoodzaakt om 25% van het sessie-bedrag in rekening te brengen. Tussen twee weken en een week voor de sessie datum is dit 50% en binnen een week tot de ceremonie zijn we niet meer in staat restitutie te verlenen.
Dit, omdat wij veel liefde, tijd, energie en kosten investeren in het voorbereiden van jouw ceremonie, en soms in het geval van last minute annuleringen een plaats niet is gebruikt die door iemand anders benut had kunnen worden. Wij maken in geen gevallen uitzondering op bovenstaande voorwaarden.

We krijgen wel eens vragen over de huidige situatie en alle maatregelen; Onze ceremonies zullen gewoon doorgaan volgens de aangegeven data.

Wij verzetten geen reserveringen. Reserveringen kunnen uitsluitend geannuleerd worden volgens bovenstaande voorwaarden.

bovenstaande voorwaarden zijn ook bedoeld zodat die zich aanmelden 100% overtuigd zijn te willen deelnemen aan een ceremonie.

Voor tarieven klik hier.

Reserveringsformulier

momenteel wordt aan ons reserveringsformulier gewerkt.

Graag vragen we je onderstaande vragen te kopieeren en te beantoorden via email: info@divine-healing.nl

We streven er naar binnen 48 uur te antwoorden

Voor- en achternaam:

Volledig adres: 

Geboortedatum:

Telefoonnummer:

E-mail :

Gewenste ceremonie(s) en datum/ data:

Gebruik je medicijnen? Zo ja, welke en waarvoor?

Ben je ergens allergisch voor? Zo ja, waarvoor?

Heb je een hoge bloeddruk of hartkwalen?

Gebruik je alcohol en/of drugs? Zo ja, welke en hoeveel?

Heb je eerder Ayahuasca/ Truffels/ Huachuma of andere entheogenen gebruikt?

Wat is je motivatie om deel te nemen aan de ceremonie?

Zijn er nog andere bijzonderheden (psychisch en/of fysiek) die belangrijk zijn om te weten?

Hoe heb je ons gevonden? Google/ YouTube/ Facebook? ken je andere mensen die een sessie bij ons hebben ondergaan ?

Deelname aan een ceremonie valt onder mijn eigen verantwoording; Ik zal mij houden aan de richtlijnen van het dieet en ik ben op de hoogte van ziekten/ aandoeningen die een risico vormen tijdens het gebruik van huachuma of truffels. Ik zal mij houden aan de veiligheidsvoorschriften die door het team wordt opgegeven; de ceremonieruimte/ het terrein zal ik niet verlaten zonder toestemming van de ceremonieleider, zolang ik onder invloed van huachuma of truffels ben. Ik heb de annuleringsvoorwaarden boven dit formulier gelezen en ga hier mee: AKKOORD ? NIET AKOORD(bij niet akkoord kunnen we de aanmelding niet in behandeling nemen.

DiVine staat ingeschreven onder naam Next Level Healing in het kvk handelsregister onder nummer 7384616