Wie zijn wij


Nadesha (oprichter/ ceremonieleider DiVine)


Zo lang ik mij kan herinneren ben ik met 'spiritualiteit' of iets wat ik niet onder woorden kon brengen bezig. Als kind was ik al enorm gevoelig en pikte ik energieën van anderen op. Waar ik het moeilijk mee had waren alle negatieve gevoelens van anderen en het leed in de wereld. Naar mijn gevoel leek niemand in mijn omgeving echt gelukkig te zijn wat mij deed geloven dat het mijn taak was iedereen zo blij mogelijk te maken.

Ik heb altijd het gevoel dat er nog zoveel ‘meer’ was in het leven. Naar mijn idee leefden we in een verziekte wereld. De enige plek waar ik me thuis voelde was in de natuur. Mijn ouders leerde mij respectvol met haar om te gaan en de schoonheid er van in te zien. Ik kon moeilijk begrijpen en accepteren waarom we hier zo ver verwijderd van zijn geraakt, dat we het zo slecht behandelden terwijl wij hier zelf een deel van waren...

Ik bleef maar zoeken naar ‘de zin van het leven’, maar naarmate ik ouder werd en hierin geen antwoord op kreeg raakte ik verbitterd, was altijd moe en kreeg fysieke klachten. Deze gevoelens en de trauma's die ik in mijn jeugd ben opgelopen hebben er voor gezorgd dat ik ongeveer mijn hele leven lang ongelukkig ben geweest. Er kwam een moment dat ik het gevoel had dat ik het leven niet meer kon ‘dragen’. In mijn verdere jaren als twintiger raakte ik zo depressief dat ik niet meer wist wat ik met mezelf aanmoest. Ik leefde in ‘zombie stand’ en ‘voelde’ niet echt meer. Op een wonderlijke manier verscheen er iemand in mijn leven die me vertelde over ayahuasca. Ik voelde mij meteen geroepen om deel te nemen aan een ayahuasca ceremonie. Mijn intentie was om zelfliefde te vinden en mijn trauma’s te verwerken. Veel mensen kunnen zich nu niet meer voorstellen dat ik ooit depressief ben geweest. Ayahuasca heeft mij geholpen om mijn trauma’s los te laten en om te zetten in kracht, mijn hart te openen en mij tot in de kern te laten zien wie en wat ik werkelijk ben.

Na de ayahuasca reis kon ik mezelf volledig accepteren zoals ik ben en eindelijk onvoorwaardelijk van mezelf houden.

Na een jaar intensief (3 a 4 ceremonies in de week van circa 20 mensen per groep) te hebben begeleid bij een ander ayahuasca centrum heb ik DiVine opgericht. Mijn idee was om kleinschalige ceremonies (tot 8 deelnemers per groep) te organiseren met meer persoonlijke aandacht in een laagdremplige (vooral niet te 'zweverige') sfeer. Inmiddels werk ik nu al wat jaren met ayahuasca en ikzelf groei ook nog steeds iedere keer na een ayahuasca ceremonie, de 'reizigers' weten mij ook altijd te inspireren. Dankzij ayahuasca heb ik ook een passie voor muziek gekregen en ik vind het fantastisch om samen met mijn team een mooie ceremonie neer te zetten met veel live muziek,

Door ayahuasca heb ik mijn levensmissie kunnen vinden en dat is om zo veel mogelijk mensen te helpen met innerlijke bewustwording, anderen te inspireren hun hart te volgen en volledig zichzelf te kunnen zijn. Voor mij bestaat zoiets als 'normaal' niet en ik ben altijd een héél ruimdenkend persoon geweest. Ik ben dankbaar dat ik ayahuasca heb mogen ‘dienen’ en dat ik duizenden mensen heb mogen begeleiden in hun proces. Met heel mijn hart zal ik mijn missie voortzetten. Naast ayahuasca heb ik ook een enorme passie voor andere plantmedicijnen zoals huachuma en truffels waar ik ook graag mee werk.

Wil je persoonlijk iets met mij bespreken en/ of heb je interesse in een privé sessie met mij? Klik dan op het envelopje hieronder om mij een mail te sturen.

Michel (begeleider)


Meer info binnenkort!