Wie zijn wij


Nadesha (oprichter/ begeleider)


Zo lang ik mij kan herinneren voelde ik iets wat ik niet onder woorden kon brengen. Een gevoel alsof er iets niet klopte in de wereld, in het ‘systeem’. Als kind was ik al enorm gevoelig en pikte ik energieën van anderen op. Naar mijn gevoel leek ook niemand in mijn omgeving echt gelukkig te zijn. Ik begreep niet waarom het zo ver was gekomen dat iedereen in ‘overleef’ stand leefde.

De natuur voelde als een veilige plek voor mij. Mijn ouders (Nederlandse moeder / Indische vader) leerde mij respectvol met haar om te gaan en de schoonheid er van in te zien. Ik kon ook moeilijk begrijpen en accepteren waarom we hier zo ver verwijderd van zijn geraakt, dat we het zo slecht behandelden terwijl wij hier zelf een deel van zijn.

Ik bleef maar zoeken naar ‘de zin van het leven’, ‘wie ben ik’, ‘wat is liefde’.. maar naarmate ik ouder werd en hierin geen antwoord op kreeg raakte ik verbitterd, was altijd moe en kreeg fysieke klachten. Er kwam een moment dat ik het gevoel had dat ik het leven niet meer kon ‘dragen’, ook door een aantal trauma’s uit mijn jeugd en het plotselinge verlies van mijn vader raakte ik zwaar depressief.

Op een wonderlijke manier verscheen er iemand in mijn leven die me vertelde over ayahuasca. Ik voelde mij meteen geroepen om deel te nemen aan een ayahuasca ceremonie. Mijn intentie was om zelfliefde te vinden en mijn trauma’s te verwerken. Veel mensen kunnen zich nu niet meer voorstellen dat ik ooit depressief ben geweest. Ayahuasca heeft mij geholpen om mijn trauma’s los te laten en om te zetten in kracht, mijn hart te openen en mij tot in de kern te laten zien wie en wat ik werkelijk ben.

Na de ayahuasca reis kon ik mezelf volledig accepteren zoals ik ben en eindelijk onvoorwaardelijk van mezelf houden. Ik begreep dat het leven perfect in elkaar zit, met haar lichte en donkere kanten.

Na een jaar intensief (3 a 4 ceremonies in de week van circa 20 mensen per groep) te hebben begeleid bij een ander ayahuasca centrum heb ik DiVine opgericht. Mijn idee was om kleinschalige ceremonies (tot 8 deelnemers per groep) te organiseren met meer persoonlijke aandacht in een laagdremplige (vooral niet te 'zweverige') sfeer. Inmiddels werk ik nu al wat jaren met ayahuasca en ikzelf groei nog steeds iedere keer na een ayahuasca ceremonie, de 'reizigers' weten mij ook altijd te inspireren. Dankzij ayahuasca heb ik ook een passie voor muziek gekregen en ik vind het fantastisch om samen met mijn team een mooie ceremonie neer te zetten met veel live muziek.

Door ayahuasca heb ik mijn levensmissie kunnen vinden en dat is om zo veel mogelijk mensen te helpen met innerlijke bewustwording, anderen te inspireren hun hart te volgen en volledig zichzelf te kunnen zijn. Voor mij bestaat zoiets als 'normaal' niet en ik ben altijd een héél ruimdenkend persoon geweest. Naast ayahuasca heb ik ook een enorme passie voor andere plantmedicijnen zoals huachuma en truffels waar ik ook graag mee werk. Huachuma, de Grootvader heeft mij helpen te accepteren mens te zijn. Door Huachuma voel ik me geaard, veilig in mezelf en ben ik meer doelgericht. Huachuma heeft mij geholpen de lessen van ayahuasca te integreren. Truffels, voor mij een iets speelser medicijn (ayahuasca light). Deze gebruik ik zo en dan om weer meer rust in mijn hoofd te vinden.

Ik ben dankbaar dat ik ayahuasca en de andere medicijnen heb mogen ‘dienen’ en dat ik duizenden mensen heb mogen begeleiden in hun proces. Met heel mijn hart zal ik mijn missie voortzetten.

Wil je persoonlijk iets met mij bespreken en/ of heb je interesse in een privé sessie met mij? Klik dan op het envelopje hieronder om mij een mail te sturen.

Michel (begeleider/ nazorg)


Meer info binnenkort!

Bertus (begeleider)


Meer info binnenkort!