Wat mooi dat je je wilt je aanmelden voor een ayahuasca  ceremonie(s).

Voordat we een plekje voor je kunnen reserveren hebben we eerst wat gegevens van je nodig. Vul het inschrijfformulier met aandacht in en klik vervolgens op verzenden.

Maak een keuze van hoeveel dagen je wilt deelnemen aan de Ayahuasca ceremonie(s)

De vragenlijst is bedoeld om de veiligheid van een ayahuasca ceremonie te garanderen en om je zo goed mogelijk te kunnen begeleiden. Het is aan te raden om eerst onze pagina ‘Gezondheid en dieet’ goed door te lezen om zeker te weten of het veilig en geschikt (ivm medicatie) deel te nemen aan een ayahuasca ceremonie.

Bij twijfel aan of een deelnemer eerlijk is betreft medicijn/ alcohol/ drugsgebruiik voorgaande de ceremonie, zullen wij uit veiligheidsoverweging je deelname weigeren. Voor meer informatie check de pagina ‘Gezondheid en dieet’.

 

Je ontvangt na een check van de vragenlijst binnen 24 uur een bevestigingsmail. In de bevestigingsmail staan tevens de betalingsinstructies (om de reservering vast te zetten vragen wij voor de ayahuasca ceremonie om een aanbetaling van €85 / 2-daagse ceremonie €160) en alle overige gegevens.  Je bent van harte welkom!

 

Bij het annuleren van een boeking tot twee weken voor de ceremonie zijn wij helaas genoodzaakt om 25% van het sessie-bedrag in rekening te brengen. Tussen twee weken en een week voor de sessie datum is dit 50% en binnen een week tot de ceremonie zijn we niet meer in staat restitutie te verlenen.
Dit, omdat wij veel liefde, tijd, energie en kosten investeren in het voorbereiden van jouw ceremonie, en soms in het geval van last minute annuleringen een plaats niet is gebruikt die door iemand anders benut had kunnen worden.

!! Wij geven geen privé sessies op locatie Diemen. Deze kunnen enkel op locatie (bij mensen thuis) gegeven worden. In het geval dat Michel begeleid kunnen de privé sessies ook bij Michel thuis in Eindhoven gegeven worden.

 

Voor tarieven klik hier.

Reserveringsformulier

 

 


Ayahuasca groep ceremonie - 1 dag (overnachting altijd inclusief)Ayahuasca groep ceremonie - 2 dagen (overnachting altijd inclusief)Ayahuasca PRIVÉ ceremonie - 1 dagAyahuasca PRIVÉ ceremonie - 2 dagenTruffel ceremonie - 1 dagTruffel ceremonie - 1 dag incl. overnachtingHuachuma ceremonie - 1 dag (overnachting altijd inclusief)