1 op 1 sessie
19/04/2017
Deze sessie heeft mijn dromen betekenis gegeven
05/09/2017

mooie herinnering

Voor mij was het mijn eerste ayahuasca ervaring en hoewel ik me best goed had ingelezen van tevoren was ik behoorlijk nerveus.
Na mijn inschrijving per mail kreeg ik direct informatie toegestuurd over voorbereidingen die ik zelf kon doen in de weken voorafgaand aan de ceremonie en een gezondheidsvragenlijst die ik moest invullen en opsturen.
Ik had gekozen voor een groeps sessie met een overnachting.
Op de dag zelf werd ik heel vriendelijk en hartelijk ontvangen in een mooie landelijke omgeving. Ik kreeg een kop thee en na een uurtje kregen we een uitgebreide uitleg over hoe de sessie eruit zou gaan zien, wat we konden verwachten en wat huisregels.
Mijn Ayahuasca reis was bijzonder/bizar/prachtig. Ik weet niet zo goed welk woord ik er het beste voor kan gebruiken. Het was voor mij persoonlijk enorm verlichtend en life changing. Ik zal niet teveel op mijn persoonlijke reis ingaan aangezien dat voor iedereen anders is maar deze ervaring zal mij voor de rest van mijn leven bij blijven.
Na de ceremonie kregen we heerlijk eten en werd er voor wie dat wilde nagepraat. De volgende ochtend na het ontbijt was er nog een korte evaluatie met de hele groep en rond de middag gingen we weer naar huis.
Ik ben Nadesha en Michel ontzettend dankbaar voor deze mooie herinnering en ik zou ze aan iedereen aanbevelen. Sterker nog, dat heb ik al gedaan omdat ik weet dat je in goede handen bent bij ze en ik deze ervaring aan iedereen gun.
Ik voel zelf voorlopig niet de behoefte om het weer te doen. Ik ben sinds de Ayahuasca van mijn depressie af, wat met psychotherapie niet gelukt was. Maar mocht ik het ooit weer willen doen dan ga ik zeker weer naar Divine. Ik ben jullie en Ayahuasca eeuwig dankbaar.