Eén ayahuasca ceremonie te vergelijken met twee jaar therapie
15/09/2017
Complimenten aan de chef
02/10/2019

een onvergetelijke ervaring

Vrij onbevangen op weg naar mijn eerste Ayahuasca ervaring. Buiten sneed de oostenwind door al je kleren. De binnenkomst bij Divine was daardoor misschien nog wel warmer dan bedacht van tevoren. Een knetterend haardvuur , heerlijke gemberthee  en een bont gezelschap  dichtbij het vuur, zorgden voor een knusse setting.

Nadat we de Ayahuasca gedronken hadden kon de reis beginnen. Felle kleuren en beelden flitsten voorbij. Op de meest gekke vragen, al speelden deze jaren geleden kwamen direct antwoorden. En vaak verrassend simpel! Het verwerken van de blokkades ging bij mij gepaard met buikkrampen. Wanneer er een blokkade verwerkt was leek je de spanning uit je lichaam te kunnen blazen……. En zo ging dat een keer of 15 , om uiteindelijk tot rust de komen en nog enkele uren met een extreme intensiteit van de muziek te kunnen genieten. Alles begeleid met een geweldige playlist.

Ayahuasca, voor mij een onvergetelijke ervaring die mij duidelijk heeft gemaakt dat wij mensen zelf veel meer mogelijkheden hebben dan we denken. Een reis die mijn kijk op de wereld weer heeft verruimd. Dankjewel Nadesha en team! Jullie liefdevolle begeleiding maakt de reis net dat stukje méér bijzonder!