De magische truffels worden al eeuwenlang wereldwijd gebruikt in sjamanistische ceremonies. Sinds enkele decennia zijn ze bekend in de westerse wereld.

Als je klaar bent om de wereld van natuurlijke psychedelica te ontdekken is deelname aan een truffel ceremonie een goede keuze. Het gebruik van truffels is legaal.

De truffels kunnen veel betekenen voor mensen die te kampen hebben met angsten, stress,  burn-out klachten, verdriet, negatief zelfbeeld, verslavingen en depressies.

✨ De kracht van de truffel geeft diepe inzichten over jezelf en het leven. Het laat zien waar jouw blokkades liggen en waar je aan mag werken.

De truffel ceremonie

vanaf 2022 worden truffel ceremonies alleen nog in privé setting gegeven 

De magische truffels verwerken we in een smakelijke smoothie.

Tijdens de ceremonie zal er live muziek aanwezig zijn afwisselend met momenten van stilte. Deze ceremonie is qua setting vergelijkbaar met de Ayahuasca ceremonies die we eerder gaven alleen is de setting wat ‘vrijer’: de eerste uren blijven de deelnemers binnen (liggend op matras) en zal de reis naar binnen gekeerd zijn. In de latere uren, als de werking meer naar buiten keert, zal de ceremonie bestaan uit meer interactie. De ceremonie ruimte is ingericht op een manier dat de deelnemer zijn of haar reis maakt op een eigen vaste plek/matras. De groep zal bestaan uit max. 10 deelnemers.

Na ongeveer 10-30 minuten zal je reis beginnen. De effecten die in het begin vaak optreden zijn: het warm of juist heel koud krijgen, het scherper worden van je zintuigen, lichte vervormingen van de omgeving. Naarmate de reis vordert kunnen de visioenen duidelijker worden en keer je meer de diepte in. Emoties en inzichten zullen zich openbaren en de truffels zullen hun helende werking uitvoeren.

De truffel laat je de illusie van het bestaan zien en brengen je in contact met je ware zelf. Het brengt je in contact met Moeder Aarde, het brengt je meer in contact met de natuur dan je ooit was. Ook kun je heel sterk verbonden voelen met ‘het goddelijke’, andere dimensies waarnemen en soms ook andere wezens.
De diepe inzichten op zielsniveau zorgen vaak voor een blijvende verandering en je zal de wereld op een andere manier gaan waarnemen.
Net als een ayahuascareis kan een truffel reis behoorlijk confronterend zijn, daarom is er altijd liefdevolle begeleiding aanwezig in de ceremonieruimte om je te ondersteunen waar nodig is.

We hebben jarenlang ervaring met truffels en bieden een veilige omgeving om de helende kracht van dit medicijn te ervaren.

De duur van een truffel reis kan variëren tussen de 4-8 uur.

Na de ceremonie zal een lichte maaltijd geserveerd worden en kan de deelnemer zijn of haar ervaring delen met de andere deelnemers of begeleiders. De ceremonies starten altijd  begin van de middag (aanvang 13:00 uur) en verwachten we dat de meeste deelnemers begin van de avond weer uit hun reis zijn. Als de truffel is uitgewerkt kunnen de deelnemers weer naar huis. Indien gewenst is overnachting bij te boeken.

 

magische truffels of ayahuasca?

Het verschil is naar onze mening dat truffels een meer aardse energie hebben dan Ayahuasca.  Ayahuasca heeft naar onze mening een meer kosmische energie. Veel mensen ervaren truffels als een meer mannelijke maar ook kinderlijke energie en ayahuasca als een vrouwelijke. Maar voor velen is het juist andersom. Daarom raden we aan altijd met een ‘open’ houding de ceremonie in te gaan.

Een ander groot verschil is dat je bij het gebruik van truffels meestal niet hoeft over te geven (al is dat zeker niet uitgesloten, omdat overgeven ook hoort bij bepaalde reinigingsprocessen, in het lichaam). Truffels worden door heel veel mensen ervaren als liefdevol en vrij,  een reis waarin je zelf op ontdekkingstocht gaat, terwijl ayahuasca je letterlijk mee kan nemen aan je oren en je de lessen geeft die je op dit moment, zal moeten ervaren. Ayahuasca heeft vaak een meer dwingende energie dan de magische Truffels hebben.

Veel mensen onderschatten de kracht van truffels en deze wordt veel vergeleken met ayahuasca, maar de één is zeker niet ‘beter’ dan de ander. Er zijn ook zeker mensen die juist meer baat hebben gehad bij het gebruik van truffels dan van ayahuasca. Ieder mens is anders, er is niet één weg maar er zijn vele wegen.

Voel met je hart wat bij jou past en laat je hierdoor leiden.

Veel mensen gebruiken de truffels om zogenoemd te ‘trippen’ in een recreatieve setting. Wij willen duidelijk maken dat dit absoluut niet aan de orde is binnen onze setting. Bij deelname zal ook worden geïnformeerd naar de intentie van de deelnemer en zullen we van te voren een intake afnemen om zeker te weten of deelname aan een truffel ceremonie geschikt is.

Wil je deelnemen aan een truffel ceremonie bij DiVine? Neem dan een kijkje in onze Agenda wanneer deze ceremonies georganiseerd worden.

Truffel ceremonies zijn alleen beschikbaar in de vorm van privé ceremonies. Neem contact op voor de mogelijkheden.

Klik Hier voor Tarieven