Adem coaching

Ademcoaching is lichaamswerk en brengt je door de ‘verbonden ademhaling’ meer in verbinding met jezelf. Een ademsessie is een innerlijke reis waarbij je contact kan krijgen met de diepere lagen in jezelf. Je ontdekt de helende werking door het gebruik van je eigen adem. De adem is onlosmakelijk verbonden met hoe wij in het leven staan en wie wij zijn. Zoals je ademt, leef je. Je ademhaling volgt jouw gemoedstoestand. Je kent het vast wel: bij stress, angst of woede zal je ademritme versnellen, terwijl je je adem inhoudt wanneer je schrikt of een lastige handeling doet. Maar het omgekeerde is ook waar: leer jij je adem sturen, dan zullen emoties en spanningen verminderen en voel jij je gelukkiger, energiek en ontspannen. Het goede nieuws is dat je bewust ademen kunt leren waardoor je de regie over eigen leven weer terug pakt van je eigen leven.

Het verbonden ademen is een techniek die wij optioneel kunnen toepassen tijdens onze ceremonies. Deze methode in combinatie met de helende werking van de plantmedicijnen zijn helend op diep niveau.

Verbonden ademhaling

Deze ademhaling opent je hele ademhalingssysteem en heelt je op fysiek, mentaal en emotioneel niveau. Je gaat intensief en bewust verbonden ademen in de drie gebieden: lage buik, middenrif en borst. Je brengt hiermee veel zuurstof in je lichaam. Verbonden ademen helpt bij het losmaken van fysieke en/of emotionele blokkades die zich in het lichaam hebben vastgezet. Denk bijvoorbeeld aan trauma’s die je al lang bewust of onbewust bij je draagt. Met behulp van affirmaties en acupressuur drukpunten worden de eventueel aanwezige blokkades losgemaakt en hierdoor kunnen de energie en je adem beter doorstromen. Mensen krijgen regelmatig bepaalde inzichten of ingevingen waardoor ze verder met hun leven kunnen. Het is letterlijk een verademing om zo diep te ademen, voor lichaam en geest! 
Na deze actieve fase is er een moment van integratie en rust.

De ademsessies kunnen worden toegepast tijdens groepsceremonies en kunnen op aanvraag individueel gegeven worden.

Individuele sessies worden op afspraak gehouden in Aalsmeer

Klik hier op contact met ons op te nemen voor een afspraak

Klik hier voor Tarieven