Adem coaching

 

Ademcoaching is lichaamswerk en brengt je door de ‘verbonden ademhaling’ meer in verbinding met jezelf. Een ademsessie is een innerlijke reis waarbij je contact zal krijgen met de diepere lagen in jezelf.

Je ontdekt de helende werking door het gebruik van je eigen adem. De adem is onlosmakelijk verbonden met hoe wij in het leven staan en wie wij zijn. Zoals je ademt, leef je. Je ademhaling volgt jouw gemoedstoestand. Je kent het vast wel: bij stress, angst of woede zal je ademritme versnellen, terwijl je je adem inhoudt wanneer je schrikt of een lastige handeling doet. Maar het omgekeerde is ook waar: leer jij je adem sturen, dan zullen emoties en spanningen verminderen en voel jij je gelukkiger, energiek en ontspannen. Het goede nieuws is dat je bewust ademen kunt leren waardoor je de regie over eigen leven weer terug pakt van je eigen leven.

 

Verbonden ademhaling

Deze ademhaling opent je hele ademhalingssysteem en heelt je op fysiek, mentaal en emotioneel niveau. Je gaat intensief en bewust verbonden ademen in de drie gebieden: lage buik, middenrif en borst. Je brengt hiermee veel zuurstof in je lichaam. Verbonden ademen helpt bij het losmaken van fysieke en/of emotionele blokkades die zich in het lichaam hebben vastgezet. Denk bijvoorbeeld aan trauma’s die je al lang bewust of onbewust bij je draagt. Met behulp van affirmaties en acupressuur drukpunten worden de eventueel aanwezige blokkades losgemaakt en hierdoor kunnen de energie en je adem beter doorstromen. Mensen krijgen regelmatig bepaalde inzichten of ingevingen waardoor ze verder met hun leven kunnen. Het is letterlijk een verademing om zo diep te ademen, voor lichaam en geest! 
Na deze actieve fase is er een moment van integratie en rust.

 

Individuele sessies kunnen op afspraak gehouden worden met Nadesha (gediplomeerd ademcoach) op locatie .

Klik hier op contact met ons op te nemen voor een afspraak

Het verbonden ademen is een techniek die wij ook optioneel kunnen toepassen tijdens onze ceremonies. Deze methode in combinatie met de krachtige werking van de plantmedicijnen zijn helend op diep niveau.

 


Tweedaagse Ademceremonie + Huachuma ceremonie
(locatie Diemen)

Vanaf 2021 gaat DiVine tweedaagse ‘ademwerk’ + huachuma retraites organiseren. Dag 1 bestaat uit het ademwerk en we zullen verbinding leggen met huachuma door middel van microdosing.

Dit samen werkt enorm krachtig als voorbereiding op de Huachuma ceremonie die op de volgende dag plaatsvindt.

Deze dag laat je kennismaken met de kracht van ademhaling (voor beginners én ervaren mensen) en zal vooral erg praktisch zijn. Het ademen is vanuit ons perspectief de meest krachtige en natuurlijke tool om zelfheling in gang te zetten. Er zal een geleide ademmeditatie zijn en daarop zal een ademceremonie dmv de verbonden ademhaling volgen.

Dag 2: Huachuma is een krachtig, aardend plantmedicijn die je opnieuw laat verbinden met je lichaam. Vastzittende emoties/ blokkades kunnen opgemerkt worden en het medicijn leidt men hier door heen om deze los te kunnen laten. De kracht van Huachuma als plantmedicijn in combinatie met bewust ademhalen hebben wij enorm hoog in het vaandel staan.

Deze tweedaagse retraites worden voorlopig alleen in het Nederlands gegeven.

De tweedaagse ceremonies zijn inclusief maaltijden (diner/ ontbijt) én overnachting 

 

 

Klik hier voor Tarieven